Maja Gojković: Izaberite kandidata koji će odgovorno sarađivati s Vladom Srbije

Ona je poručila predsjedničkim kandidatima da u kampanji poštuju građane i da im se obraćaju svojim kvalitetnim programima, a ne mržnjom
0 komentar(a)
Maja Gojković, Foto: Betaphoto
Maja Gojković, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 02.03.2017. 15:03h

Predsjednica Skupštine Srbije Maja Gojković raspisala je danas izbore za predsjednika Srbije za 2. april.

Ona je po raspisivanju izbora pozvala građane da izaberu najboljeg kandidata koji će ozbiljno i odgovorno sarađivati sa Vladom Srbije.

Maja Gojković je pozvala građane da podrže kandidata koji će zajedno sa Vladom da se bori za očuvanje stabilnosti i političke i ekonomske, koja je do sada postignuta i za slobodu, nezavisnost i suverenitet Srbije.

Ona je poručila predsjedničkim kandidatima da u kampanji poštuju građane i da im se obraćaju svojim kvalitetnim programima, a ne mržnjom.

"Želim da se za njihove glasove bore i radom i odgovornošću i da poštuju demokratske procese i volju građana koja će biti iskazana na izborima", rekla je Maja Gojković.

Ona je pozvala građane da 2. aprila izađu na izbore i svojim glasom odluče ko će biti predsjednik u narednom periodu, odnosno u narednom mandatu.

"Pozivam građane da pažljivo prate izborne kampanje i svojim glasom ocijene na prvom mjestu predsjedničke programe jer su od izuzetne važnosti i za dalju budćnost Srbije i stabilnost države", kazala je predsjednica Skupštine.

Odluka o raspisivanju izbora stupiće na snagu objavljivanjem u Službenom glasniku Srbije kada će početi rokovi za sprovođenje izbornih radnji.

Bonus video: