Obradović: Vučiću, hapsi mene, a Čačak ostavi na miru

Obradović, predsjednik poslaničke grupe Dveri u Skupštini Srbije, i najavljeni predsjednički kandidat, pozvao je Čačane da se zajedničkim snagama suprotstave "novim beogradskim dahijama"
1 komentar(a)
Boško Obradović, Foto: Centrifuga
Boško Obradović, Foto: Centrifuga
Ažurirano: 27.02.2017. 07:45h

Predsjednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da je neprihvatljiv odnos vlasti prema Čačku koji je nazvao najvećim opozicionim gradom u Srbiji.

On je pomenuo probleme čačanskih ugostiteljskih objekata jer je, kako je naveo, ovih dana zatvoreno 10 najvećih čačanskih restorana, kafana i kafea, kao i niz drugih preduzetničkih radnji.

Dveri nemaju ništa protiv rada poreskih, tržišnih, sanitarnih i drugih inspekcija, ali Obradović pita da li isto tako inspekcije ulaze u strane banke i strane firme u Srbiji.

"Kada naplatite porez tajkunima, kad dodatno oporezujete strane banke koje iznose ogroman ekstraprofit iz ove države, kad strane investitore spriječite da ne plaćanju porez na ostvarenu dobit u Srbiji, onda se javite da prokontrolišete domaćeg privrednika", saopštio je Obradović.

Obradović, predsjednik poslaničke grupe Dveri u Skupštini Srbije, i najavljeni predsjednički kandidat, pozvao je Čačane da se zajedničkim snagama suprotstave "novim beogradskim dahijama".

"Takođe, pozivam Aleksandra Vučića da, ako mu zbog Dveri smeta Čačak kao opozicioni i buntovnički grad, uhapsi mene, a da Čačak ostavi na miru", poručio je Obradović koji pita da li su vlasti i u nekom drugom gradu zatvorili sve najveće restorane, kafane i kafee.

Bonus video: