KRITIKOVAO SRPSKU NAPREDNU STRANKU

Velja Ilić o onome o čemu se u Srbiji ćuti: Neće mi Andrej Vučić voditi Novu Srbiju

"Neću više niko da ponižava Novu Srbiju. Neću da mi više Andrej (Vučić) vodi Novu Srbiju. U Vojvodinu on dolazi u kuću kod čovjeka i govori "vi morate da pređete". Ko je bre Andrej Vučić da ide u koalicionu stranku i da srlja tamo, ucjenjuje, poziva ih na razgovor"
64 pregleda 29 komentar(a)
Velja Ilić, Foto: Screenshot (YouTube)
Velja Ilić, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 18.01.2017. 20:10h

Predsjednik Nove Srbije Velimir Ilić žestoko je kritikovao svoje dojučerašnje koalicione partnere iz Srpske napredne stranke.

On je u intervjuu Televiziji Šabac rekao da su iznevjerena obećanja građana ali i obećanja koja su data koalicionim partnerima. On je optužio SNS da pokušava da kadruje i u Novoj Srbiji.

"Neću više niko da ponižava Novu Srbiju. Neću da mi više Andrej (Vučić) vodi Novu Srbiju. U Vojvodinu on dolazi u kuću kod čovjeka i govori "vi morate da pređete". Ko je bre Andrej Vučić da ide u koalicionu stranku i da srlja tamo, ucjenjuje, poziva ih na razgovor. Neću to da dozvolim nikad", rekao je Ilić.

Kazao je da se u Srbiji zna ko šta radi.

"Neki ljudi su toliko odlepršali, oni misle da su na nebu. Još malo će sveci da postaju. Ja sam monarhista, ja sam četničko dijete, nisam komunista. Ja nisam partizansko dijete, ja nisam podguzna muva bio ničija nikad, niti ću biti. Možda me ubiju ali ja ostajem svoj na svome", kazao je Ilić.