Rusija: Nisu se mogli dogovoriti nakon razvoda, pa u luksuznoj kući napravili zid

"Imali smo i prije problema, jer me varao. No trpjela sam sve to jer sam ga voljela i smatrala sam da bi bilo loše za našu djecu kad bi se rastali. No on je predao papire za razvod", kaže Margarita
2 komentar(a)
Zid, Foto: Screenshot (YouTube)
Zid, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 22.10.2016. 16:40h

Ruski sud je naredio da se luksuzna kuća bivših supružnika podijeli na pola, pa je u kući izgrađen zid, piše Dejli mejl, a prenosi 24sata.hr.

Na taj su način podijelili kuću vrijednu više od dva miliona eura.

Očajna Margarita Cvitenko (45) kaže kako ne može do svoje sobe.

Margarita (45) bila je u braku sa Sergejem (52) i tvrdi da joj je on samo jedan dan rekao kako je ostavlja.

"Imali smo i prije problema, jer me varao. No trpjela sam sve to jer sam ga voljela i smatrala sam da bi bilo loše za našu djecu kad bi se rastali. No on je predao papire za razvod", kaže Margarita.

Sud je odredio da se elitna kuća u predgrađu Moskve podijeli pola-pola.

"Došao je stručnjak koji je izmjerio sobe i odredio kako se kuća treba podijeliti. No stubište prema našim sobama nalazi se na strani kuće koja je pripala mom bivšem suprugu. Sada ja ne mogu do svoje sobe. Sud mi je rekao da napravim svoje stepenice, ali rekla sam da to ne mogu napraviti prije marta iduće godine jer sad nemam novca", tvrdi Margarita, majka sina (12) i kćeri tinejdžerke.

"Radnici su došli u našu kuću dok smo sin i ja doručkovali. Došao je i sudski izvršitelj i rekao mi da sam dosad trebala već izgraditi stepenice. Pokazala sam mu odluku suda koja mi daje još vremena. Ali on je to zanemario i napravili su zid, pa sad nemam pristup spratovima.

"Dok su gradili zid, sin i ja smo bili u prizemlju, a moja je prijateljica spavala gore u sobi. Kada se probudila nije mogla dolje. Pozvala sam policiju. Moja prijateljica je čekala nekoliko sati dok dežurne službe nisu stigle s dugačkim merdevinama, piše Dejli mejl, a prenosi 24sata.hr.

Bonus video: