Smrskan Putinov BMW u Moskvi, vozač poginuo

Vozač BMW-a poginuo je na licu mjesta, a iako je Hitna pomoć stigla za svega nekoliko minuta, mogla je samo da konstatuje smrt
17 komentar(a)
Nesreća u Moskvi, Foto: YouTube
Nesreća u Moskvi, Foto: YouTube
Ažurirano: 06.09.2016. 16:03h

Automobil koji navodno pripada ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu učestvovao je u čeonom sudaru u Moskvi, koji su zabeležile nadzorne kamere, pišu pojedini britanski mediji, a prenosi Blic.

Navodno Putinovo vozilo marke BMW kretalo se avenijom Kutuzovski kada je iz druge trake preletio Mercedes i zakucao se pravo u njega, pišu britanski tabloidi "Dejli mejl" i "San", pozivajući se na izvore iz Moskve.

Vozač BMW-a poginuo je na licu mjesta, a iako je Hitna pomoć stigla za svega nekoliko minuta, mogla je samo da konstatuje smrt.

Iz Kremlja se niko nije oglašavao povodom ove nesreće, a policija već istražuje slučaj.

Avenija Kutuzovski je bila blokirana nekoliko sati posle nesreće, a stvorile su se i velike gužve.

Međutim, ruski mediji tvrde drugačije.

"Automobil BMW, koji pripada Savetu Federacije, koristio je senator iz Volgogradske oblasti Jurij Vorobjev, ali on nije bio u njemu u trenutku udesa, već samo vozač", navode ruski portali.

Vozač mercedesa sa kojim se BMW sudario je Jan Kamilov i on je u teškom stanju u bolnici.

Elena Krilova, šefica voznog parka Saveta federacije, kazala je da je poginuli vozač za 40 godina rada više puta vozio različite ministre, radnike predsjedničke administracije i poslanike u Državnoj dumi.

Bonus video: