Magnat zamalo poginuo: Kaciga mi spasila život

Sledeće stvari koji se sjećam, nakon što me je neravan put bacio preko volana, jeste da mi čitav život prolazi kroz oči. Zaista sam pomislio da ću poginuti. Moje rame, kao i lice, pretrpeli su mnogo povreda, ali na veliku sreću nosio sam kacigu koja mi je vjerovatno spasila život - rekao je Branson.
72 pregleda 0 komentar(a)
Ričard Branson, Foto: Twitter.com
Ričard Branson, Foto: Twitter.com
Ažurirano: 26.08.2016. 19:04h

Sir Ričard Branson, biznismen i gazda "Virgin" grupe, doživeo je nesreću pošto je pao sa bicikla nakon što je njegovo vozilo "otkazalo poslušnost" na lošem putu.

Milijarder je prilikom nezgode na Djevičanskim Ostrvima polomio jagodičnu kost, pokidao ligamente i zaradio više posjekotina.

On je u tom momentu bio sa dvoje djece, Holi i Sem, kada je pao sa bicikla i skotrljao se.

- Sledeće stvari koji se sjećam, nakon što me je neravan put bacio preko volana, jeste da mi čitav život prolazi kroz oči. Zaista sam pomislio da ću poginuti. Moje rame, kao i lice, pretrpeli su mnogo povreda, ali na veliku sreću nosio sam kacigu koja mi je vjerovatno spasila život - rekao je Branson.

On je zatim na "Twitter" nalogu postavio sliku kako pije kafu, ali su povrede na faci veoma vidne.

- Zaboravljam na povrijede (polomljena jagodična kost, pokidani ligamenti). Pijem ovaj čaj kroz slamčicu - rekao je Branson koji je htio da stavi doznanja da se dobro drži posle nesreće.

Bonus video: