Italijan se zapalio ispred Berluskonijeve kuće

Karabinjeri koji su bili ispred kuće medijskog tajkuna su ugasili požar i pozvali helikopter za spasavanje čime su vjerovatno spasili čovjeku život
3 komentar(a)
Zapaljen čovjek, Čovjek gori, Foto: Shutterstock
Zapaljen čovjek, Čovjek gori, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.12.2015. 20:29h

Italijan kojeg muče finansijski problemi, natopio je svoju odjeću benzinom i zapalio se ispred kuće bivšeg premijera Italije Silvija Berluskonija u predgrađu Milana, javljaju italijanski mediji, a prenosi Rojters.

Karabinjeri koji su bili ispred kuće medijskog tajkuna su ugasili požar i pozvali helikopter za spasavanje čime su vjerovatno spasili čovjeku život.

Nije skroz jasno zašto se tridesetogodišnjak sa Sardinije zapalio baš ispred Berluskonijeve kuće. Berluskoni je četiri puta bio premijer Italija.

Portal La Republike je objavio da se radi o Kladiju Usali koji je u bolnici u kritičnom stanju.

Usala je policiji rekao da je očajan jer je banka povukla kreditnu liniju za njegovu marketinšku agenciju koja zapošljava 12 ljudi u Kaljariju, time ugrozivši njegov posao.

Prošle nedjelje, jedan penzioner je izvršio samoubistvo nakon što je izgubio novac zbog spašavanja banaka koje je sprovela vlada Matea Rencija, aktuelnog italijanskog premijera.

Bonus video: