Pariz: Srpska državljanka u bolnici, u životnoj je opasnosti

Ona je u besvesnom stanju, zato do sada nije ni evidentirana i nije mogla da da podatke o sebi. Pošto smo utvrdili da postoji jedna neidentifikovana žena, došli smo ovdje i doveli njenu rođaku koja je potvrdila da je riječ o Ljiljani Pavlović", rekao je ambasador Srbije u Francuskoj Rajko Ristić
2 komentar(a)
Stad de Frans, Pariz napad, Foto: Reuters
Stad de Frans, Pariz napad, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.11.2015. 16:17h

Državljanka Srbije Ljiljana Pavlović, kojoj se poslije napada kod stadiona Stad de Frans u Parizu izgubio trag, pronađena je živa, ali u veoma teškom stanju i nalazi se u bolnici "Pitije salpetrijer", rekao je danas Tanjugu ambasador Srbije u Francuskoj Rajko Ristić.

"Ona je u besvesnom stanju, zato do sada nije ni evidentirana i nije mogla da da podatke o sebi. Pošto smo utvrdili da postoji jedna neidentifikovana žena, došli smo ovdje i doveli njenu rođaku koja je potvrdila da je riječ o Ljiljani Pavlović", rekao je Ristić.

Ljiljana Pavlović je u jako teškom stanju i u životnoj je opasnosti, dodao je ambasador Ristić.

Ambasador Srbije je do sad posjetio petoro od šestoro, sa Ljiljanom sedmoro, srpskih državljana povrijeđenih u napadima u Parizu.

U najtežoj situaciji je Aca Pavlović, Ljiljanin suprug, ali on nije životno ugrožen. Ostali su teško povrijeđeni, ali su dobro i oporavljaju se, rekao je Ristić.

O Ljiljani Pavlović Atanasković, rodom iz Kraljeva, do danas nije bilo nikakvih vijesti, dok je njen suprug Aca Pavlović koji je sa njom kod francuskog nacionalnog stadiona prodavao šalove francuske reprezentacije pred utakmicu s Njemačkom, teško ranjen.

U blizini Stad de Fransa u petak uveče odjeknulo je nekoliko eksplozija, u kojima je život izgubio nekoliko osoba, a više ranjeno.

Bonus video: