Poljak pokušao da spali porodicu i sebe

"Djeca su prilikom prevoza bila pri svijesti. Spasili su se iskočivši kroz prozor. Odrasli su u težem stanju, možemo da kažemo teškom, dok za djecu nemamo informacije da su u životnoj opasnosti", kazala je portparolka lokalne policije
0 komentar(a)
vatra, požar, Foto: Shutterstock.com
vatra, požar, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 09.11.2015. 10:13h

Dramatičnim skokom kroz prozore spasilo se dvoje maloljetne djece u mjestu Ješona na zapadu Poljske pošto je njihov otac pokušao da okonča svoj i život porodice tako što je sve polio benzinom i zapalio, saopštila je danas poljska policija.

Taj Poljak i njegova supruga prevezeni su hitno u kritičnom stanju u bolnicu u Novoj Soli, a djeca koja nisu u životnoj opasnosti u bolnicu u Zelenoj gori.

"Djeca su prilikom prevoza bila pri svijesti. Spasili su se iskočivši kroz prozor. Odrasli su u težem stanju, možemo da kažemo teškom, dok za djecu nemamo informacije da su u životnoj opasnosti", kazala je danas poljskoj javnoj televiziji TVP.info portparol lokalne policije Katažina Vonsovič.

Policija obavlja uvidjaj, a za sada se ne zna šta je natjeralo oca porodice na drastičan i dramatičan korak da ženu, djecu i sebe pretvori u žive buktinje.

Bonus video: