Majka teroriste iz Suruča: Ne znam je li se pridružio ID, bio je dobar momak

Prema navodima lista Hurijet, on je bio student iz provincije Adjaman, a policija i dalje utvrđuje identitet žene za koju se sumnja da je takođe učestvovala u napadu u kom je stradalo 32 aktivista, koji su planirali da učestvuju u obnovi sirijskog grada Kobane koji se nalazi blizu granice s Turskom
4 komentar(a)
Suruč, Turska, poginuli, Foto: Reuters
Suruč, Turska, poginuli, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.07.2015. 06:20h

Turski mediji prenose da je 20-godišnjak koji je izveo teroristički napad u gradu Suruč identifikovan kao Šejh Abdurahman Alagoz.

Prema navodima lista Hurijet, on je bio student iz provincije Adjaman, a policija i dalje utvrđuje identitet žene za koju se sumnja da je takođe učestvovala u napadu u kom je stradalo 32 aktivista, koji su planirali da učestvuju u obnovi sirijskog grada Kobane koji se nalazi blizu granice s Turskom, prenosi B92.

Majka teroriste Semure Alagoz rekla je da je njen sin otišao u inostranstvo prije šest mjeseci i da se vratio prije deset dana, kada je, kako navodi, posljednji put imala kontakt sa njim.

“Nije nam rekao gdje ide niti kakav posao je našao. Ne znam da li se pridružio Islamskoj državi. Bio je dobar dečko", navela je Alagoz, dodajući da ne zna ni gdje joj se nalazi mlađi sin.

Bonus video: