Silovao i ubio 9-godišnju djevojčicu jer ga je poprskala pištoljem na vodu

Kloe je oteta u srijedu dok se igrala na ulici, a ovaj slučaj je izazvao talas bijesa u Francuskoj. Njen ubica je pušten iz francuskog zatvora u martu prošle godine gdje je služio kaznu od šest godina zbog iznude i nasilničkog ponašanja
84 pregleda 2 komentar(a)
silovanje u porodici, Foto: Straitstimes.com
silovanje u porodici, Foto: Straitstimes.com
Ažurirano: 17.04.2015. 06:58h

Osuđeni kriminalac iz Poljske priznao je otmicu i ubistvo 9-godišnje djevojčice koja je na njega "potegla" pištolj na vodu dok je pio pivo u Kalaisu gdje je čekao trajekt za Veliku Britaniju.

Zbignev H. (38) je uhvatio djevojčicu za vrat i odvukao je u svoj automobil vičući "Ubiću te!", kazao je jedan svjedok a prenosi Independent.

Njeno djelimično razgolićeno tijelo pronađeno je u šumi dva sata kasnije. Okružni tužilac kazao je da je Poljak priznao ubistvo i seksualni napad na djevojčicu.

Kloe je oteta u srijedu dok se igrala na ulici, a ovaj slučaj je izazvao talas bijesa u Francuskoj. Njen ubica je pušten iz francuskog zatvora u martu prošle godine gdje je služio kaznu od šest godina zbog iznude i nasilničkog ponašanja. Bio je deportovan u Poljsku i bio mu je zabranjen povratak u Francusku.

Navodno je išao u posjetu sestri u srijedu, kada je nabasao na Kloe. Biće optužen za otmicu, silovanje i ubistvo.

Dnevnik.hr

Bonus video: