OTAC UHAPŠEN, MAJKA HASPITALIZOVANA

Francuska: Pronađeno pet mrtvih beba u porodičnoj kući

To je najteži slučaj čedomorstva u Francuskoj od 2010. godine kada je majka priznala da je ubila osam svojih beba, ugušivši ih odmah pošto ih je rodila
0 komentar(a)
Francuska, policija, Foto: Shutterstock
Francuska, policija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.03.2015. 07:44h

Na jugozapadu Francuske policija je pronašla tijela pet mrtvih beba u porodičnoj kući i uhapsila oca, dok je majka hospitalizovana.

Pošto je pronađeno tijelo mrtvog novorođenčeta u frižider-torbi ranije u toku dana, policija je pronašla još četiri tijela beba u zamrzivaču tokom pretresa kuće u Lošau u blizini grada Bordoa, saopštio je izvor iz policije potvrđujući izveštaj francuske televizije iTele.

Prema prvim informacijama, otac od 40 godine juče je pronašao frižider-torbu sa bebinim tijelom u porodičnoj kući i njega je policija uhapsila, prenio je AFP.

Majka stara 35 godina, koje se, kako navode francuski mediji, "očigledno sama porodila kod kuće" odvedena je u bolnicu u Bordou na ginekološki i psihijatrijski pregled, mada prema prvim podacima nema istoriju mentalnih bolesti.

Bračni par ima dvije ćerke od 13 i 15. godina.

To je najteži slučaj čedomorstva u Francuskoj od 2010. godine kada je majka priznala da je ubila osam svojih beba, ugušivši ih odmah pošto ih je rodila.

Preporučujemo za Vas