Pojavio se Putin: "Bez glasina bi život bio dosadan"

Zapadni mediji su proteklih dana spekulisali o razlozima nepojavljivanja u javnosti ruskog predsjednika, koji je, poslije sastanka sa italijanskim premijerom Mateom Rencijem 5. marta, otkazao više zakazanih susreta, uključujući i posjetu Kazahstanu
34 komentar(a)
Almazbek Atambajev, Vadimir Putin, Foto: Reuters
Almazbek Atambajev, Vadimir Putin, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.03.2015. 12:41h

Predsjednik Rusije Vladimir Putin pojavio se danas prvi put u javnosti od 5. marta, a njegovo višednevno odsustvo podstaklo je brojne spekulacije.

"Bez glasina bi život bio dosadan", rekao je Putin, komentarišući navode medija, poslije sastanka u Konstantinovoj palati kod Sankt Peterburga s predsjednikom Kirgizije Almazbekom Atambajevim, prenio je Rojters.

Zapadni mediji su proteklih dana spekulisali o razlozima nepojavljivanja u javnosti ruskog predsjednika, koji je, poslije sastanka sa italijanskim premijerom Mateom Rencijem 5. marta, otkazao više zakazanih susreta, uključujući i posjetu Kazahstanu.

Štampa i društvene mreže nagađali su da Putin ima problema s leđima, poslije stare povrede kičme, da je obolio od gripa, da je mirno smijenjen u državnom udaru, pa čak i da je, navodno, s bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom dobio dijete u jednoj švajcarskoj klinici, što je iz Kremlja dematovano.

Bonus video: