ISPOVIJEST SEKSUALNE ROBINJE

"Trenirali me da budem prostitutka za princa Endrua"

Bakingemska palata poriče da je princ Endru imao išta sa seks skandalom
189 pregleda 11 komentar(a)
prostitucija, Foto: Shuterstock
prostitucija, Foto: Shuterstock
Ažurirano: 04.01.2015. 13:22h

Pažnja svjetske javnosti ovih dana usmjerena je ka britanskom princu Endruu sinu kraljice Elizabete II koji je optužen za seksualno zlostavljanje maloljetnice.

Virdžinija Roberts je odlučila da izađe u javnost, i tvrdi da su je bogataši koristili kao seks robinju i to dok je bila maloljetna.

U velikoj ekskluzivi, "Mejl on Sandej" otkriva ispovijest ove mlade devojke.

Podvođena tajkunima i njhovim saradnicima

Roberts tvrdi da je tri godine kao maloljetnica podvođena tajkunima i njihovim saradnicima.

Ona je tada radila za multimilijardera Džefrija Epstajna, koji se tereti za primoravanje maloljetnih osoba na seksualne odnose sa njim i njegovim poslovnim partnerima i on je 2008. osuđen za seksualne prestupe.

Roberts takođe kaže da joj je madam bila Gislejn Maksvel, ćerka tajkuna Roberta Maksvela.

Bakingemska palata poriče da je princ Endru imao išta sa seks skandalom.

Princ Endru, foto: Beta/AP

Virdžinija tvrdi da je sa bogatašima došla u kontakt oko svog 15. rođendana jer joj je otac radio u kantri klubu Donalda Trampa, Mar-A-Lagu.

Ona je radila kao pomoćnik čistačice kada je i upoznala Gislejn koja joj je ponudila da radi za Epstajna.

Ponudili su joj da radi kao maserka

"Rekla mi je da mogu da radim kao maserka za dobrostojećeg Džefrija Epstajna, da ću dobiti obuku i mnogo para", kaže Robertsova koju je po dolasku u vilu u Palm Biču iznenadilo mnoštvo fotografija obnaženih djevojaka na zidovima.

Kasnije je saznala da i nju snimaju skrivene kamere.

"Neka žena me provela kroz spavaću sobu pravo do salona za masažu. Tu je bila i sauna i sobica u kojoj sam poslije saznala da čuvaju seks igračke. Džefri me čekao go golcat na stolu za masažu. Ležao je licem nadolje i sve vrijeme me ispitivao. Rekla sam mu da sam bježala od kuće, probala ekstazi i da nisam nevina. Rekao je da sam 'loša djevojčica u tijelu dobrice". Žena koja me uvela je grudima masirala Džefrija i rekla mi je da i ja to radim. Onda je imao seks sa mnom dok me ona dodirivala. Mislila sam kako je sve pogrešno, ali oni su bili važni ljudi i svidela sam im se. Dali su mi 200 dolara. Posle toga su mi Gislejn i Džefri bili kao porodica, gledali smo serije i jeli kokice. Ali bila je to bolesna porodica. Trenirao me da budem prostitutka za princa", otkriva Roberts.

Trvdi da je od princa dobila oko 15.000 eura za seksualne usluge

Nastavlja priču tako što kaže da ju je nakon toga Gislejn Maksvel odvela u London. Rečeno joj je da kupi najbolju haljinu. Princ Endru je došao u kuću u kojoj su odsjeli.

Maksvel ga je pitala da pogodi koliko Virdžinija ima godina. Pogodio je da ima 17.

"Otišli smo na koktele i ples i princ mi je grabio kukove sa ljigavim osmehom. Navikla sam da me iskorišćavaju za seks, ali ne i ponižavaju u javnosti. Onda smo otišli nazad u kuću i Džefri i Gislejn su me ostavili nasamo sa njim. Sjutradan mi je Gislejn rekla da sam bila dobra i da se lijepo zabavio. Dobila sam oko 15.000 eura za seks usluge od Epstajna čija sam bila lična robinja. Princ mi ništa nije platio lično, Džefri je to rješavao.", priča ova žena.

Virdžinija koja sada ima 30 godina kaže da se odlično sjeća i drugog puta kada se našla sa princom.

"Gislejn mi je rekla da odem u biblioteku. Na kožnoj fotelji me je čekao Endru kome je na jednom koljenu sjedjela Džoana Sjoberg, takođe Džefrijeva radnica. Posadio me na drugo koljeno. Poslije sam ga odvela u "tamnicu". Ništa dodatno mi nije plaćeno jer nisam bila na putu", kaže Virdžinija koja je još jednom vidjela Endrua na jednom karipskom ostrvu na kome se odvijala seksi foto sesija.

Britanski mediji su objavili fotografiju na kojoj princ Endru grli Virdžiniju Roberts, a u pozadini stoji Gislejn Maksvel.

"Gislejn mi je rekla da odem u biblioteku. Na kožnoj fotelji me je čekao Endru kome je na jednom koljenu sjedjela Džoana Sjoberg, takođe Džefrijeva radnica. Posadio me na drugo koljeno. Poslije sam ga odvela u "tamnicu". Ništa dodatno mi nije plaćeno jer nisam bila na putu", kaže Virdžinija koja je još jednom vidjela Endrua na jednom karipskom ostrvu na kome se odvijala seksi foto sesija.

Tamo je upoznala Roberta, instruktora borilačkih vještina sa kojim se vjenčala nakon samo deset dana.

"Sada želim da imenujem sve koji su me ponižavali i to ću učiniti na sudu", kaže Roberts.

I Gislejn i Epstajn najoštrije poriču optužbe.