Rubi pokušala da se ubije zbog Berluskonija

"Završila sam u bolnici, osjećajući da je čitav svijet protiv mene i da me smatraju čudovištem", rekla je Rubi
1 komentar(a)
Rubi, Karima el Marug, Foto: Beta/AP
Rubi, Karima el Marug, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.07.2014. 06:54h

Karima el Marug, poznatija Rubi, otkrila je da je nakon pisanja medija da joj je bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni platio za seks patila od depresije i da je htela da sebi oduzme život.

Ova 21-godišnja marokanska plesačica progovorila je za italijanski magazin „Dive e Dona“ o „paklu kroz koji je prošla“ pošto se pročulo da joj je Berluskoni navodno platio za seks dok je još bila maloljetna.

"Kada je cijela stvar dospjela u medije osećala sam se tako usamljeno. Pokušala sam da se ubijem. Završila sam u bolnici, osjećajući da je čitav svijet protiv mene i da me smatraju čudovištem", rekla je Rubi, a prneio je "Blic".

Plesačica, koja poriče glasine da se bavila prostitucijom, otkrila je da je uloga majke dala novi smisao njenom životu.

Ona ima ćerku s Lukom Risom, italijanskim menadžerom noćnih klubova.

"Sve se promijenilo kada se Sofija rodila. Ona mi je dala snagu da nastavim dalje", istakla je Rubi, koja poriče aferu s Berluskonijem.

Nju sumnjiče da je primila milione dolara da bi ćutala pred sudom.

"Silvio je bio divan prema meni", rekla je tokom svjedočenja.

Bivši premijer je više puta isticao da su se u njegovoj vili održavale „elegantne večere“, na kojima nije bilo nikakvih protivzakonitih radnji.

"Večerali smo za velikim okruglim stolom. Ja sam bio u centru pažnje, a pričali smo o fudbalu i politici. Nemam šta da krijem", rekao je on u jednom intervjuu.

Međutim, nekoliko svjedoka je na sudu izjavilo da je Berluskoni igrao „erotične igrice“ sa djevojkama koje su plesale oko šipke i izvodile striptiz.

Bonus video: