Diplomatski predstavnik Svete stolice u Ljubljani ne brine o svom psu

Buka teških mašina smeta životinji koju nikad niko ne vodi u šetnju, objavila je komercijalna TV stanica POP-TV
0 komentar(a)
pas, hrana za pse, Foto: Shutterstock
pas, hrana za pse, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.04.2014. 17:33h

Slovenačko udruženje za zaštitu životinja "Animals' angels" prijavilo je veterinarskoj inspekciji vlasnika psa zbog zanemarivanja njegovog ljubimca - vijest ne bi bila vrijedna pomena da vlasnik nije diplomatski predstavnik Svete stolice u Ljubljani Juliusz Janusz, piše Jutarnji list.

Pas Tajpan, prema tvrdnjama udruženja živi u "neprimjerenim uslovima" i zanemaren, privezan lancem u dvorištu predstavništva koje je zbog dogradnje posljednjih dana pretvoreno u gradilište.

Buka teških mašina smeta životinji koju nikad niko ne vodi u šetnju, objavila je komercijalna TV stanica POP-TV koja tvrdi da, pod pritiskom javnosti, u diplomatskom predstavništvu Svete stolice u Ljubljani sada razmišljaju o postavljanju posebne ograde koja bi smanjila buku, kako bi se dugodlaki pas osjećao bolje.

Osim veterinarskoj inspekciji udruženje je o Tajpanovim problemima obavijestilo i njegovu raniju vlasnicu, groficu od koje je Janusz životinju dobio na poklon dok je bio na službi u Mađarskoj, objavili su slovenački mediji.

Bonus video: