Aeroflot naplatio divljanje u avionu

Ruski mediji su tada prenijeli da je taj putnik, 44-godišnji direktor jednog preduzeća, pocijepao uniformu jednom članu posade i maltretirao više od 300 putnika
69 pregleda 3 komentar(a)
avion, Foto: Shutterstock
avion, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 19.02.2014. 17:12h

Ruska avio-kompanija Aeroflot je dobila parnicu i 15.000 eura odštete od jednog putnika koji je pijan toliko uznemiravao putnike i posadu da je let prekinut.

Pijani putnik je aprila 2013. godine u avionu na liniji Moskva-Šangaj prijetio i putnicima i rvao se s posadom, te je kapetan aviona neplanirano spustio avion u gradu Novosibirsk da bi izveli putnika.

Ruski mediji su tada prenijeli da je taj putnik, 44-godišnji direktor jednog preduzeća, pocijepao uniformu jednom članu posade i maltretirao više od 300 putnika.

Sličan slučaj se dogodio decembra prošle godine kada je avion na relaciji Krasnojarsk-Moskva neplanirano sletio u Novosibirsku zbog tuče koju je izvazvao pijani Rus, kasnije identifikovan kao bivši regionalni zvaničnik. Jedan putnik je početkom februara osuđen na tri i po godine zatvora jer je tokom leta za Egipat bio pijan i pušio, i udario stjuarda koji ga je opomenuo.

Aeroflot je pozdravio oštrije sudske kazne za takve incidente i zatražio još strože kažnjavanje.

Bonus video: