Sestra koja je odala tajnu o Kejt Midlton, krivi voditelje za svoju smrt

"Smatram da su australijski radijski voditelji Mel Greg i Majkl Kristijan odgovorni za ovaj čin. Molim vas natjerajte ih da otplate moju hipoteku. Žao mi je"
85 pregleda 3 komentar(a)
Jasinta Seldana, Foto: AFP
Jasinta Seldana, Foto: AFP
Ažurirano: 28.04.2013. 17:48h

Jasinta Saldana (46), medicinska sestra iz bolnice Kralj Edvard VII koja je prošle godine u decembru izvršila samoubistvo nakon što je odala informacije o trudnoj Kejt Midlton, u svojoj oproštajnoj poruci direktno je okrivila dvoje australijskih voditelja za smrt.

Jasinta je u oproštajnoj poruci proglasila krivim Mel Greg i Majkla Kristijana i napisala da smatra da bi oni trebalo da otplate njenu hipoteku.

"Molim vas primite moje izvinjenje. Iskreno mi je žao. Hvala vam na vašoj podršci. Smatram da su australijski radijski voditelji Mel Greg i Majkl Kristijan odgovorni za ovaj čin. Molim vas natjerajte ih da otplate moju hipoteku. Žao mi je, Jasinta, navodi se u oproštajnoj poruci koju je ostavila svojim nadređenima.

Medicinska sestra koja je povjerovala da je zovu kraljica i princ Čarls pronađena mrtva >>>

Voditelji zbog kojih se ubila medicinska sestra se kaju zbog poziva >>>

Smrt Jasinte Saldane je posljedica novinarske šale. Saldana je primila poziv voditelja jednog australijskog radija i nasjela na njihov lažni poziv. Novinari su se medicinskoj sestri predstavili kao kraljica Elizabeta II i princ Čarls, nakon čega ih je Saldana povezala sa osobljem koje im je odalo povjerljive informacije o Kejtinom zdravstvenom stanju.

Njihov lažni poziv uskoro je postao senzacija na internetu i akteri su se svakodnevno hvalili na Twitteru.

Jasinta Saldana, majka dvoje djece, osjećala se odgovornom zbog svoga propusta, nakon čega je izvršila samoubistvo.

Bonus video: