I Brižit Bardo prijeti odlaskom iz Francuske

Francuska glumica Brižit Bardo zaprijetila je danas da će i ona tražiti rusko državljanstvo ukoliko vlasti odluče da uspavaju dvije bolesne slonice, javljaju francuski mediji.
112 pregleda 0 komentar(a)
Brižit bardo, Foto: Reuters
Brižit bardo, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.01.2013. 15:38h

Francuska glumica Brižit Bardo zaprijetila je danas da će i ona tražiti rusko državljanstvo kao što je to učinio i njen kolega Žerar Depardje ukoliko vlasti odluče da uspavaju dvije bolesne slonice, javljaju francuski mediji.

"Ako oni koji su na vlasti, budu tolike kukavice i toliko bezobzirni da ubiju dvije slonice Bejbi i Nepal ... odlučila sam da zatražim rusko državljanstvo i da pobjegnem iz ove zemlje koja je samo groblje za životinje", napisala je Brižit Bardo, aktivistkinja za zaštitu životinja, u saopštenju dostavljenom agenciji Frans presu.

Ova najava je uslijedila nakon što je ruski predsjednik Vladimir Putin juče dodijelio rusko državljanstvo Depardjeu koji je nedavno zaprijetio da će se odreći francuskog pasoša zbog drastičnog povećanja poreza za najbogatije Francuze.

Bejbi i Nepal su bolesne slonice u zoo vrtu u Lionu kojima prijeti uspavljivanje, a protiv čega su ustali aktivisti za zaštitu životinja.

Bonus video: