"Nema crnje vijesti"

Roberto Benjini: Berluskonijev povratak gori od smaka svijeta

"On nema šta da izgubi, sve ima i sad - orgije, advokate, maloljetnice. Samo je totalno poludio!", rekao je Benjini
55 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 18.12.2012. 09:06h

Italijanski komičar i dobitnik "Oskara" Roberto Benjini, ismijao je namjeru bivšeg premijera Silvija Berluskonija da ponovo bude izabran, rekavši da je to gora vijest od najavljenog smaka svijeta koji su predvidjele Maje.

"On se vratio. Nek nam je Bog u pomoći!", rekao je Benjini, reditelj filma o holokaustu "Život je lijep", u šou programu posvećenom italijanskom ustavu.

"Ne mogu da vjerujem da nam to stvarno radi. To je kao horor film, baš kad sve izgleda mirno, naiđe ajkula, mumija, Godzila!"

"On nema šta da izgubi, sve ima i sad - orgije, advokate, maloljetnice. Samo je totalno poludio!", rekao je Benjini živo gestikulirajući.

Benjini je, takođe, pozvao premijera Marija Montija da dođe u njegov program i da lažno saopštenje da će se kandidovati na izborima samo da bi zaustavio Berluskonija.

"Mario, učini nam uslugu", našalio se Benjini, prenosi AFP.

Berluskoni, koji je bio premijer u tri mandata i poznati plejboj, rekao je da će povući kandidaturu, ako se Monti, koji o tome još razmišlja, kandiduje na izborima zakazanim za februar 2013.

Benjini se rugao i Berluskonijevoj namjeri da jednog dana postane predsjednik Italije, rekavši da bi postavljanje njegovih slika u javnim ustanovama bio "jedini način da se njegovo lice vidi u policijskoj stanici".

Berluskoni je u oktobru osuđen za utaju poreza, a trenutno mu se sudi zbog seksa sa maloljetnom prostitutkom i zloupotrebe položaja.

Preporučujemo za Vas