Medicinska sestra koja je povjerovala da je zovu kraljica i princ Čarls pronađena mrtva

Ona je poziv proslijedila sestri koja je vodila računa o stanju Kejt Midlon
0 komentar(a)
Princ Viilijam, Kejt Midlton, Foto: Beta/AP
Princ Viilijam, Kejt Midlton, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 07.12.2012. 16:30h

Bolničarka koja je nasjela na prevaru radio voditelja i proslijedila poziv sestri koja brine o trudnoći Kejt Midlton pronađena je mrtva.

Kako prenosi "Skaj", riječ je o osobi koja je povjerovala radijskom dvojcu iz Australije, koji su se predstavili kao kraljica Elizabeta II i princ Čarls. Ona je poziv proslijedila sestri koja je vodila računa o stanju vojvotkinje od Kembridža, prenosi B92.

Bolnica "Kralj Edvard VII" potvrdila je da je u blizini bolnice pronađena mrtva medicinska sestra Vasinta Saldana, a BBC javlja da ona poslije incidenta nije bila suspendovana ili kažnjena.

"Vasinta je radila za nas više od četiri godine. Ona je bila prvoklasna medicinska sestra, poštovana i veoma popularna među kolegama. Ona je bila žrtva prevare, a svi u bolnici su joj pružali podršku u ovom teškom trenutku", navodi se u saopštenju bolnice.

Mediji navode da policija veruje da je u pitanju samoubistvo.

"Žena je proglašena mrtvom na licu mjesta, istraga je u toku. Trenutno ovu smrt ne smatramo sumnjivom", rekli su predstavnici policije.

Trudna vojvotkinja od Kembridža juče je napustila bolnicu "Kralj Edvard VII" u centralnom Londonu poslije četiri dana liječenja od akutne jutarnje mučnine. Sada se, kako kaže, mnogo bolje osjeća.

Kejt (30) je u 12. nedjelji trudnoće, a objava vesti da će kraljevski par dobiti prinovu obišla je cio svijet.

Bonus video: