Bivši agent Bekama, Sinatre, Branda i Muhameda Alija uhapšen zbog pedofilije

Policija je potvrdila da je jutros privela muškarca starog oko 60 godina, u okviru istrage o seksualnim napadima na maloljetnike
3 komentar(a)
Maks Kliford, Foto: Mirror.co.uk
Maks Kliford, Foto: Mirror.co.uk
Ažurirano: 06.12.2012. 19:10h

Najpoznatiji britanski agent za odnose s javnošću Maks Kliford uhapšen je zbog sumnje da je počinio seksualne napade, izvijestili su londonski mediji.

Policija je potvrdila da je jutros privela muškarca starog oko 60 godina, u okviru istrage o seksualnim napadima na maloljetnike, povezanim s nekadašnjim voditeljem mreže BBC Džimijem Savilom.

Skotland jard nije saopštio ime privedenog, koji je na saslušanju u policijskoj stanici u centru Londona, ali razni mediji su prenijeli da je u pitanju Kliford, prenio je AFP.

Kliford je ranih šezdesetih godina bio zadužen za promovisanje u to vrijeme nepoznate grupe Bitlsi, a među njegovim klijentima bili su Frenk Sinatra, Džo Koker, Muhamed Ali, Marlon Brando, Dejvid Koperfild i Dejvid Bekam.

BBC potresa kriza zbog seksualnog skandala sa zlostavljanjem djece, za koji je optužen Sevil, koji je u međuvremenu preminuo.

Britanska policija identifikovala je do sada čak 300 potencijalnih žrtava te bivše TV zvijezde i uhapsila više osoba zbog sumnje da su bile umiješane u lanac pedofilije.

Bonus video: