Sa suđenja u Milanu

Berluskoni i dalje plaća djevojke sa svojih zabava

"Silvio Berluskoni mi još uvijek daje 2.500 eura mjesečno", rekla je Elisa Toti, jedna od djevojaka koja je navodno učestvovala u takozvanim "bunga bunga" zabavama
51 pregleda 9 komentar(a)
Elisa Toti, Foto: Tmnews.it
Elisa Toti, Foto: Tmnews.it
Ažurirano: 10.11.2012. 20:23h

Bivši premijer Italije Silvio Berlusconi i dalje daje hiljade eura mjesečno djevojkama koje su posjećivale njegove sada već čuvene zabave.

Pet žena koje svjedoče na suđenju Berluskonijevim saradnicima optuženim da su mu osiguravale prostitutke, reklo je da i dalje dobijaju novčane poklone od medijskog magnata.

"Silvio Berluskoni mi još uvijek daje 2.500 eura mjesečno", rekla je Elisa Toti, jedna od djevojaka koja je navodno učestvovala u takozvanim "bunga bunga" zabavama.

Kako prenosi agencija Rojters, Toti je rekla da joj je bivši premijer pomogao pri kupovini kuće i automobila, ali je demantovala da je bila plaćana za seksualni odnos sa njim.

Druge dvije žene koje su saslušane sudu takođe rekle da mjesečno od Berluskonija primaju slične iznose.

U aprilu je Berluskoni novinarima na marginama sudskog procesa rekao da i dalje daje novac maloj "vojsci žena" uključenih u "bunga bunga" seksualni skandal iz razloga što su uništene i osramoćene lošim publicitetom koje prati suđenje.

U odvojenom ali povezanom sudskom procesu Berluskoni je optužen da je platio za seksualni odnos sa maloljetnom prostitutkom, kao i za za zloupotrebu vlasti kako bi je oslobodio iz policijskog pritvora.

Preporučujemo za Vas