BUNGA BUNGA

Berluskoni: Rubi mi je rekla da ima 24 godine

""Bunga bunga" žurke su bile samo vic koji sam pričao i koji je štampa posle preuzela", kazao je bivši premijer
84 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 19.10.2012. 13:09h

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni negirao je danas, na suđenju u Milanu, da je priređivao orgije i imao seksualne odnose s maloljetnom prostitutkom, istakavši da nije zloupotrijebio položaj niti je vršio pritisak na policiju.

Berluskoni je optužen da je platio za seks sa marokanskom igračicom Karimom el-Marug, poznatijom kao "Rubi kradljivica srca", kada je imala 17 godina.

On je, takođe, optužen da je zloupotrijebio položaj premijera time što je rekao policiji da je oslobodi, kada je u maju 2010. uhapšena zbog sitne krađe, navodi AFP.

"Nikada nisam imao intimne odnose bilo koje vrste sa njom. Bio sam siguran da je imala 24 godine, kao što je sama rekla", izjavio je 76-godišnji Berluskoni na suđenju.

On je dodao da na žurkama koje je priređivao u svojoj vili blizu Milana "nikada nije bilo scena seksualne prirode".

""Bunga bunga" žurke su bile samo vic koji sam pričao i koji je štampa posle preuzela", kazao je bivši premijer.

Mnoge gošće na njegovim žurkama rekle su da je "bunga, bunga" neka vrsta plesa u krilu koji je Berluskoni voleo.

"O žurkama koje sam priređivao u svojoj rezidenciji kruže mnoge fantazije iza kojih stoji namjera da se ukalja moj ugled i da se zadire u moj privatni život. To su bile obične večere na kojima sam ja bio u centru pažnje pjevajući, govoreći o sportu, politici i tračareći", ispričao je Berluskoni.

Govoreći o slučaju kada je telefonom pozvao policijsku stanicu u Milanu poslije hapšenja El-Marugove, Berluskoni je kazao da nikada nije vršio pritisak na milansku policiju.

On je rekao da je hteo da izbjegne diplomatski incident zato što je mislio da je ona nećaka egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka.

Za angažovanje maloljetne prostitutke u Italiji je zaprijećena maksimalna kazna od tri godine, a za zloupotrijebu položaja do 12 godina.

Suđenje Berluskoniju je počelo u aprilu 2011. i bilo je jedan od posljednjih u nizu skandala koji su u novembru prošle godine doveli do njegovog pada.

Galerija

Preporučujemo za Vas