Djevojčica osam sati bila sakrivena ispod tijela ubijenih

Jedna od djevojčica teže je povrijeđena u pucnjavi i prebačena je u bolnicu. Obije su stavljene pod posebnu zaštitu
7 komentar(a)
Ažurirano: 06.09.2012. 11:11h

Djevojčica stara četiri godine pronađena je živa i bez povreda u istočnom dijelu Francuske u autumobilu u kojem su hicima iz oružja ubijene dvije žene i jedan muškarac.

Djevojčica je pronađena oko ponoći pošto su tokom dana u blizini jezera Ansi ubijene tri osobe, koje su se nalazile u automobilu britanskih registarskih tablica, i jedan biciklista, čije je tijelo bilo pored vozila.

"Djevojčica je bila sakrivena ispod tijela skoro osam sati, tokom kojih se nije mrdala. Našli smo je tek kada smo mogli da priđemo mjestu zločina", rekao je tužilac departmana Gornja Savoja.

On je kazao da je djevojčica na engleskom jeziku rekla da je čula buku i vrisak.

"Nije mogla da kaže više, ona ima samo četiri godine", rekao je tužilac, i dodao da su ona i druga djevojčica, koja je u pucnjavi teže povrijeđena i prebačena u bolnicu, stavljene pod posebnu zaštitu.

"Tri mrtve osobe pronađene u automobilu su vjerovatno otac, majka (dvije djevojčice) i njihova baka. To je porodica čiji su nestanak prijavili britanski gosti kampa u Sen Žorijou", rekao je Benoa Vineman iz istražne komisije.

Stanje djevojčice koja je prebačena u bolnicu je stabilno, a biciklista koji je ubijen živio je u jednom mjestu nedaleko od mjesta nesreće.

Tužilac je kazao da je sada najvažnije da se otkrije počinilac.

"Sve je moguće, nije isključeno ni da je riječ o porodičnoj tragediji", dodao je.

Galerija

Bonus video: