ženskaroš

Španski kralj ima dvoje vanbračne djece?

Španski listovi navode da Albert namjerava da od kralja traži da obavi test očinstva iako sumnja da će to ovaj učiniti
4 komentar(a)
Ažurirano: 14.06.2012. 16:14h

Izgleda da će 2012. godina bilti "annus horribilis" za španskog kralja: samo što se stišala bura izazvana njegovim nesrećnim lovom na slonove u Bocvani, Huan Karlos se našao u središtu novog skandala.

Prema pisanju španske štampe, kralj Huan Karlos ima dvoje vanbračne djece, sina Alberta Solu Himeneza koji je odmah po rođenju 1956. ostavljen u jednom sirotištu u Barseloni i ćerku Ingrid Sartio, rođenju deset godina kasnije, koja danas živi u Belgiji.

Ingridina majka, Lilijana, radila je kao guvernanta u Francuskoj kada je imala avanturu sa španskim kraljem. Svojoj ćerki je tek prije desetak godina otkrila ko joj je otac. Albert i Ingrid su se upoznali nedavno dok su tragali za svojim porijeklom i odlučili da obave test DNK koji je nedvosmisleno pokazao da su u bliskom srodstvu, tj. da imaju jednog zajedničkog roditelja.

Španski listovi navode da Albert namjerava da od kralja traži da obavi test očinstva iako sumnja da će to ovaj učiniti s ozbirom na "delikatan" medijski trenutak. Naime, ispostavilo se da Huan Karlos nije otputovao u Bocvanu samo da bi lovio slonove, već i da bi se proveo sa svojom višegodišnjom ljubavnicom, Nemicom Korinom Cu Sajn-Vitgenštajn.

To nije prva avantura koja se pripisuje španskom kralju kojeg bije glas da je veliki ženskaroš. Huan Karlos je, navodno, sredinom 80-ih imao aferu i sa britanskom princezom Dajanom.

Preporučujemo za Vas