Rubi Berluskoniju tražila 5 miliona eura

"On je potpuno lud! Lud za mnom", izjavila je Karima, poznatija kao Rubi, prilikom jednog razgovora
120 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.04.2012. 19:40h

Plesačica marokanskog porijekla, koja se našla u središtu suđenja bivšem italijanskom premijeru zbog seksa sa maloljetnom osobom, otkrila je svojim prijateljima da je Silvio Berluskoni bio spreman da plati milione eura za njeno ćutanje.

„Lud je. Lud za mnom“, rekla je prijateljima Karin El Marug, poznatija po umjetničkom imenu Rubi, u razgovoru koji su u oktobru 2010. prisluškivali italijanski istražitelji i čiji je snimak dostupan na sajtu dnevnog lista „La republika“.

Snimci ne nude bitne informacije o raskalašnim „bunga bunga“ zabavama koje su zasjenile Berluskonijeve posljednje mjesece u vladi, ali su potvrdili da se bivši premijer trudio da zataška informacije o njegovoj vezi sa Rubi.

Afera Rubigejt, najspektakularnija od mnogih seksualnih afera u koje je umiješan Berluskoni, mogla bi biti pogubna za bivšeg premijera koji je optužen da je platio El Marugovoj za seks dok je još bila maloljetna – što je krivično djelo, navodi Rojters.

Berluskoni se tereti i da je zloupotrijebio službeni položaj da bi izbavio plesačicu iz policijskog pritvora nakon što je optužena za krađu.

Rubi priča prijateljima kako joj je bivši premijer rekao da se „pravi luda“

I jedno i drugo negiraju da su imali seksualni odnos, a Berluskoni negira i da je ikada plaćao za seks.

Na drugim snimcima, Rubi priča prijateljima kako joj je bivši premijer rekao da se „pravi luda“ a na jednom snimku njen pravni tim od Berluskonija traži pet miliona eura za njeno ćutanje.

Od početka suđenja prošle godine, brojne djevojke opisale su „bunga bunga“ zabave u Berluskonijevoj luksuznoj vili u predgrađu Milana.

"Biću poznata"

On je dugo insistirao da su to bile samo elegantne večere. Međutim, u prvom pojavljivanju pred sudom prošle sedmice, Berluskoni je ispričao da su njegove gošće učestvovale u „burlesknim predstavama“.

On je, kako je rekao, uplaćivao velike sume novca djevojkama čije su reputacije uništene zbog njegovih sudskih postupaka.

El Marugovu i njene prijatelje čini se da zabavlja pometnja koje su izazvale njene „budalaštine“ u italijanskoj javnosti.

„Mama mia! Šta si uradila ovog puta?”, upitao ju je jedan od prijatelja.

„Rekla sam ti da poznajem Silvija... Otkrivaju da sam Silviova ljubavnica“, odgovorila je Rubi prijateljici Antoneli.

„Rekla sam ti da poznajem Silvija... Otkrivaju da sam Silviova ljubavnica“, odgovorila je Rubi prijateljici Antoneli

„Nazvao me je juče i rekao 'Daću ti koliko god novca želiš, platiću ti, prekriću te zlatom, ali je važno da sve prikriješ i ne govoriš nikome ništa“, rekla je.

Na pitanje šta znači rečenica da poznaje Silvija, plesačica je odgovorila: „Idem kod njega kući, prijatelji smo godinu dana. Ljudi odmah misle na najgore moguće stvari“.

„Oni vide prelijepu djevojku koja ide kod Silvija, misle da on baca novac na nju – jer mi daje 47.000 eura svake nedjelje. Misle 'Zašto to radi za nju? Sigurno ima nešto od toga, mora da spavaju zajedno'. To nije tako“, objasnila je El Marugova.

Na pitanje da li se plaši ogromnog interesovanja medija, Rubi je spremno odgovorila: „Ne, ničega me nije strah. Imaću puno novca, biću poznata. Čega bi trebalo da se plašim?“.

Galerija

Bonus video: