femme fatale

Kapetan "Konkordije" uoči nesreće bio u svojoj kabini s Moldavkom

Domnika Ćemortan je ranije negirala bilo kakvu romansu sa Sketinom, ali je, u međuvremenu, u kapetanovoj kabini pronađena njena odjeća i donji veš
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.02.2012. 10:17h

Moldavska balerina Domnika Ćemortan je neposredno prije nesreće večerala s kapetanom broda "Costa Concordia" i, kako kaže, s njim dijelila intimne trenutke, piše britanski Dejli mejl.

U posljednjih šest mjeseci ova moldavska umjetnica bila je u središtu interesovanja medija širom svijeta, koji su željeli saznati što više detalja o nesreći koja je odnijela 32 života.

Ćemortan je ranije negirala bilo kakvu romansu sa Franćeskom Sketinom, ali je, u međuvremenu, u kapetanovoj kabini pronađena njena odjeća i donji veš.

Nakon toga, Ćemortan je saopštila kako je, ipak, bila u kabini sa Sketinom neposredno prije nasukavanja kruzera.

Ćermontan je obrazložila da joj je kapetan Sketino ponudio da prtljag smjesti u njegovu kabinu dok njena ne bude slobodna

Ova balerina je za Dejli mejl izjavila da je italijanski kapetan izuzetno privukao njenu pažnju. 

"Da, izuzetno me privlačio, a i on je bio zainteresovan za mene. Bio je šarmantan i dobro je izgledao. Ali, nismo vodili ljubav", kazala je Ćemortan.

Ona je obrazložila da joj je kapetan Sketino ponudio da prtljag smjesti u njegovu kabinu dok njena ne bude slobodna.

Franćesko Sketino se trenutno nalazi u kućnom pritvoru i, ukoliko bude proglašen krivim za nesreću na brodu "Costa Concordia", suočiće se sa kaznom do 15 godina zatvora.

Galerija

Preporučujemo za Vas