Ako vam je prvi put neka bude Putin

U jednom od reklamnih spotova mlada devojka dolazi kod doktora i povjerava mu svoje strahove vezane za gubitak nevinosti
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.02.2012. 17:25h

Izaći prvi put na izbore je slično gubljenju nevinosti, važno je napraviti dobar izbor – Vladimir Putin – poruka je reklamne poruke na internetu kojom se mladi Rusi ohrabruju da izađu na predsjedničke izbore 4. marta.

U jednom od reklamnih spotova koji se mogu videti na sajtu www.perviiraz.ru, mlada djevojka dolazi kod doktora i povjerava mu svoje strahove vezane za gubitak nevinosti.

"Razumijete me doktore, veoma se plašim", kaže djevojka zavaljena u fotelji od crne kože.

U reklamnoj agenciji Aldus ADV objašnjavaju da im je cilj bio da "skrenu pažnju mladih" o potrebi izlaska na predsjedničke izbore

"Mnogo me je strah, iako sam napravila izbor iz ljubavi", odgovara djevojka.

"Nemojte se plašiti. Glavno je imate povjerenja u onoga koga ste izabrali, jer povjerenje je ljubav. A u ovaj izbor možete imati povjerenja", kaže doktor pogleda uperenog u Putinovu sliku na naslovnoj strani časopisa koji viri iz torbe pacijentkinje.

Po izlasku iz ordinacije, mlada žena užurbano odlazi na glasačko mjesto. Reklamni spot se završava slikom favorita na predsjedničkim izborima uz slogan: "Putin. Prvi put samo iz ljubavi".

U jednom drugom spotu na istom sajtu, mlada žena takođe odlazi kod doktora sa sličnim strahovanjima.

"Možda mi to nije potrebno?", pita ona zabrinutim glasom.

"Potrebno vam je. I dobro je da to činite iz ljubavi. U potpunosti podržavam vaš izbor", odgovara doktor dok kamera zumira sliku Putina.

"S njim, to će biti bez rizika", zaključuje.

Sva radosna, djevojka takođe trči ka biračkom mjestu, a spot se završava istim sloganom kao i prethodni.

U reklamnoj agenciji Aldus ADV objašnjavaju da im je cilj bio da "skrenu pažnju mladih" o potrebi izlaska na predsjedničke izbore.

U toj agenciji nisu međutim, želeći da kažu ko je naručilac spotova.

Bonus video: