Moldavka priznala da je bila zaljubljena u kapetana Kosta Konkordije

Moldavka je takođe za Stampu izjavila da je bila na palubi kada je brod udario u stijene kod italijanskog ostrvo Điljo
77 pregleda 0 komentar(a)
Frančesko Sketino, Foto: Rojters
Frančesko Sketino, Foto: Rojters
Ažurirano: 02.02.2012. 14:00h

Misteriozna plavuša iz Moldavije sa luksuznog turističkog broda "Kosta Konkordija", koji se nasukao kod zapadne obale Italije, izjavila je da je zaljubljena u kapetana broda i da je bila njegov gost, objavila je danas italijanska "Stampa"

"Da, istina je. Zaljubljena sam u kapetana (Frančeska) Sketinija", rekla je 25-godišnja plesačica Domnika Kemortan koja ima dvojno državljanstvo Moldavije i Rumunije.

Ona je to izjavila tokom istrage o pomorskoj tragediji u blizini Toskane 13. januara.

Kemortan je, u ranijim intervjuima, odbacivala tvrdnje da je kapetanova ljubavnica i govorila da je Sketino vjeran porodični čovjek, jer joj je pokazivao slike svoje ćerke.

Italijanski dnevnik navodi da je 52-godišnji optuženi kapetan broda oženjen i da ima ćerku.

Moldavka je takođe za Stampu izjavila da je bila na palubi kada je brod udario u stijene kod italijanskog ostrvo Điljo što je dovelo do prevrtanja broda i gubitka 32 ljudska života od ukupno 4.229 putnika i članova posade.

AFP podsjeća da je Kemortan ranije izjavila da je večerala s prijateljima, kada se dogodila nesreća. Sketino je tokom istrage rekao da na palubi, sem ovlašćenog osoblja, nikoga nije bilo u trenutku nesreće.

Bonus video: