Zarobljena u mađioničarskoj kutiji u trenutku potonuća kruzera

"Bili su usred mađioničarskog trika kada se sve desilo i Rozalin je ostala zarobljena u mađioničarskoj kutiji", ispričala je njena majka
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.01.2012. 21:54h

Majka plesačice iz Blekpula koja je radila na kruzeru Kosta Konkordija koji se u petak veče nasukao nadomak ostvra Điljo u Toskani kazala je da je njena kćerka u trenutku potonuća bila u mađioničarskoj kutiji.

Rozalin Rinkon (30) je asistirala u izvođenju mađioničarskog trika kada je brod udario u stijene u nesreći u kojoj je, prema dosadašnjim podacima, poginulo pet ljudi.

Njena majka Kler je za BBC kazala kako je dobila telefonski poziv od kćerke koja joj je javila o potonuću broda..

"Rozalin je bila malo histerična dok je pričala o tome, ali kako je ona igrala i u radio dramama, pomislila sam da se šali, sve je zvučalo nestavrno", kazala je njena majka, koja vijesti o kćerki nakon toga nije čula do jutra, kada se javio Rozalinin momak, koji je na brodu radio kao inženjer oficir.

Djevojka je prošla sa ogrebotinom na nozi.

"Bili su usred mađioničarskog trika kada se sve desilo i Rozalin je ostala zarobljena u mađioničarskoj kutiji", ispričala je njena majka, dodajući kako je djevojka preživjela šok jer se mučila da se iz kutije izvuče.

Rozalin Rinkon je trenutno zbrinuta i nalazi se u jednom italijanskom hotelu.

Bonus video: