Berluskoni: Fotografije "harema" narušavanje privatnosti

"Fotograf je narušio privatni posjed. Nemoguće je snimiti takve fotografije, a da se ne uđe na posjed"
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.12.2011. 20:35h

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni optužio je danas italijanski magazin "Ođi" da je narušio njegovu privatnost objavljivanjem "nedozvoljenih fotografija" gošći u njegovoj vili, pod naslovom "Berluskonijev harem".

Premijer je svedočio na suđenju uredniku časopisa "Ođi" Pinu Beleriju zbog objavljivanja fotografija 2007. godine, na kojima se može videti Berluskoni u društvu pet mladih žena u njegovoj vili na Sardiniji.

"Fotograf je narušio privatni posjed. Nemoguće je snimiti takve fotografije, a da se ne uđe na posjed", rekao je Berluskoni.

Medijski magnat, koji nije bio premijer u vreme kada je objavljen članak, snimljen je na jednoj fotografiji sa dve devojke koje mu sede na kolenima.

Berluskoni je sudu u Milanu rekao da je sa svojim gostima razgovarao o politici, jer se to obično dešava, pošto on uglavnom priča o politici.

Bivšeg italijanskog premijera, kome se sudi i zbog plaćanja seksualnih usluga 17-godišnjoj prostitutki, optužuju da je organizovao "divlje" orgije u svojom vilama.

U parku koji okružuje Berluskonijevu vilu Čertoza, koji su u sudu nazvali "park čuda," pored vila za goste nalaze se i pozorište, televizijski studio, botanička bašta, muzej južnog voća, muzej smokava, prostor za leptire i stare kornjače, kao i zabavni centar sa picerijom, sladoledžinicom i luna parkom.

Bonus video: