Prostitutka visoke klase o orgijama sa Štros Kanom

Štros Kan su "u najviše zanimale žene koje su se tek priključile orgijanju, dok je sa onim s kojima se već intimno upoznao bio manje intenzivan"
0 komentar(a)
Dominik Štros-Kan, Foto: Beta/AP
Dominik Štros-Kan, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.11.2011. 17:46h

Francuskinja Florans (30), po opisu medija prostitutka visoke klase, a koja se "povremeno bavila ovim zanatom", izjavila je da je u proteklih šest godina učestvovala na najmanje 11 orgija kojima je prisustvovao i bivši direktor Međunarodnog monetarnog fonda MMF Dominik Štros Kan.

Francuskinja Florans je potvrdila da je dala iskaz policiji da je "svaka djevojka u sobi imala seksualni odnos sa Štros-Kanom" tokom niza orgija organizovanim na različitim mjestima, od Brosela do hotela u neposrednoj blizini Bijele kuće u Vašingtonu.

Šezdesetdvogodišnji bivši direktor MMF Štros Kan je "u izuzetnoj snazi i najviše su ga zanimale žene koje su se tek priključile orgijanju, dok je sa onim s kojima se već intimno upoznao bio manje intenzivan", rekla je Florans za La Perizjen.

Florans je jedna od tri žene koju je francuska policija ispitala u akciji razotkrivanja kriminala u mreži prostitucije u luksuznim hotelima Lila, pod nazivom "Karlton afera".

Štros Kan se vratio u Francusku nakon što je odbačena optužnica protiv njega u Njujorku za seksualno uznemiravanje sobarice u hotelu.

Prostitutka Florans je izjavila i da je za svoje usluge uvijek bila plaćena u kešu, a da joj je novac davao biznismen iz Lila, Fabris Pazkovski, koji je takođe pod istragom.

Ona je izjavila da je tokom šest godina najmanje 11 puta imala seksualni odnos sa Štros Kanom, ali da je u tom periodu vjerovatno bilo još orgija na koje ona nije bila pozvana.

Florans i još jedna prostitutka koju francuski list oslovljava kao Mounja (38) dobile su po 2.400 eura za svoj trodnevni boravak u Vašingtonu prošle godine gdje su imale intimne susrete sa bivšim direktorom MMF, dok su za susrete s njim u Parizu i Lilu dobijale po 1.300 eura.

Istragom koju vodi policija u Francuskoj obuhvaćeni su i neki visoko rangirani političari iz tog dijela Francuske, neki policijski zvaničnici u Lilu i direktor hotela Karlton.

Bonus video: