Roan Etkinson nakon saobraćajne nezgode pušten iz bolnice

Mediji izvještavaju da je Etkinson izašao iz svog Meklaren F1 super automobila, i sačekao da hitna pomoć stigne
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.08.2011. 17:11h

Komičar Rouan Atkinson, najpoznatiji iz TV serija "Mister Bin" i "Crna Guja", pušten je danas iz bolnice u kojoj mu je ukazana pomoć poslije lakših povreda koje jezadobio u saobraćajnom udesu na jugu Engleske.Atkinson (56) je vozio svoj sportski automobil "maklaren F1" - jedan od najbržih putničkih automobila na svijetu - kada je kasno sinoć udario u drvo i banderu a potom se vozilo zapalio. Vatrogasci su saopštili da glumac nije bio zarobljen u vozilu.

Udes se dogodio u selu Hadon, 140 kilometara sjeverno od Londona.Atkinson nije dao izjave novinarima po napuštanju bolnice u Peterborou.

Atkinsonov "maklaren F1" je mogao da razvije brzinu od 370 kilometara na sat, ali policija nije sugerisala da je uzrok udesa prekoračenje brzine na putu.Policija je saopštila da protiv glumca neće biti pokrenut krivični postupak.Ekskluzivni automobili u koje spada "maklaren F1" mogu da koštaju oko milion dolara.Atkinson, ljubitelj autombila, tumačio je naslovnu ulogu u seriji "Mister Bin" u kojoj nespretni glavni junak ima niz problema sa svojim "mini morisom". U jednoj epizodi je prikazan kako vozi iz fotelje postavljene na krov tog automobila.

Bonus video: