Sestre šestorke nakon 27 godina bore se za svoju individualnost

Lusi, Rut, Saru, Kejt i Dženi proslavila je nevjerovatna sličnost i zajedničko poziranja za fotografije, odjevene u školske uniforme
89 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.06.2011. 12:01h

U školi i kvartu oduvijek su ih pamtili kao "iste sestre" Volton, neraskidivo povezane bliznakinje koje su kroz mnoge životne prepreke prolazile zajedno.

Lusi, Rut, Saru, Kejt i Dženi proslavila je nevjerovatna sličnost i zajedničko poziranja za fotografije, odjevene u školske uniforme.

Ali sada, poslije 27 godina imaju potrebu da svaka istakne svoju individualnost i da ne bude dio "čopora".

Dvije sestre rođene u rasponu od četiri minuta sada su brinete, dok su ostale četiri zadržale prirodnu plavu boju kose uz primjetne različite nijanse.

Četiri i dalje žive sa roditeljima u porodičnom domu, a i peta se vraća ovog ljeta. Posao im jeste različit, ali samo jedna radi u inostranstvu. Ostalih pet su u Velikoj Britaniji.

Gospođa Volton, majka prelijepe šestorke, govoreći o karakteru svojih ćerki kaže da je Džen oduvijek bila lider i prva je prohodala, Lusi je bila tiho dijete, Sara najstidljivija, Rut je sklona zapovijedanju i voli da šefuje, Kejt je suzdržana, a Dženi sve njih dobro organizuje i artikuliše.

"Oduvijek su bile bliske i komunikativne između sebe. I danas imamo okupljanja oko velikog kuhinjskog stola, baš kao nekad kad smo slavili rođendane i pravili svečane obroke", kaže ona.

Posebno je zanimljivo da je nakon puno neuspjelih pokušaja da zatrudni, razmišljala da usvoji dijete.

Ubrzo nakon toga saznala je da je očekuje bebe. Djevojčice su po rođenju bile svjetska atrakcija, ali ubrzo su postale jedno svojim roditeljima radost i briga.

Njihov otac kaže da mu nije uopšte lako da se izbori sa sedam žena, ali da je naviknut na buku i stalno čavrljanje, pa bi mu neobično bilo kada bi neka od njih napustila roditeljski dom.

Galerija

Bonus video: