Princ Vilijam i Kejt Midlton nijesu otišli na medeni mjesec

Bakingemska palata navodi da će mladenci kasnije otputovati u inostranstvo, na medeni mjesec, ali se ne navodi u koju državu
88 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 30.04.2011. 14:05h

Britanski princ Vilijam i Kejt Midlton odlučili su da ne idu odmah na medeni mjesec i tokom vikenda ostaće u Velikoj Britaniji, saopštila je danas Bakingemska palata.Kako se navodi u saopštenju, princ Vilijam će se do kraja ove sedmice i u ponedeljak vratiti svojim obavezama u Kraljevskom vazduhoplovstvu, gdje je angažovan kao pilot spasilačkog helikoptera u Velsu.Bakingemska palata navodi da će mladenci kasnije otputovati u inostranstvo, na medeni mjesec, ali se ne navodi u koju državu već samo da će to biti "po njihovom izboru".

"Bračni par je zamolio da se poštuje njihova privatnost tokom predstojećeg vikenda i medenog mjeseca", navodi se u saopštenju koje je objavila Bakingemska palata.

"Bračni par je zamolio da se poštuje njihova privatnost tokom predstojećeg vikenda i medenog mjeseca", navodi se u saopštenju koje je objavila Bakingemska palata.Princ Vilijam i Kejt Midlton u petak su se vjenčali Vestminsterskoj opatiji Londonu.Direktan televizijski prenos vjenčanja je, prema procjenama, pratilo oko dvije milijarde gledalaca, dok je milion ljudi na ulicama Londona pozddravilo par.

Ćelavi Vilijam na meti porodičnih šala

Šale na račun mladoženje dio su britanske tradicije, pa je Čarls sinu tako 'spustio' par sočnih štoseva na račun ćelavljenja.

Princ Vilijam (28) ocu je uzvratio zadirkujući ga da se deblja i da mu je obim struka vidno veći iz dana u dan.

Princ Hari (26) najavio je da će brata zezati zato što ćelavi, ali razmišljao je da ublaži svoj govor zbog njihove bake, kraljice Elizabete II. (85).

Kako kraljica nije došla na taj dio ceremonije, Hari je mogao dati oduška sebi i nasmijao je sve okupljene.

"Bio je zabavan i zezao je brata, a istovremeno je bio jako pristojan. Kad je završio s govorom svima nam je bilo žao, htjeli smo da nastavi da priča", rekao je jedan od gostiju.

Hari je pohvalio Pipu da je jako lijepa

Kejtina sestra, Pipa Midleton (27), iz bijele haljine koju je nosila na svadbenoj ceremoniji u crkvi, presvukla se u dugu haljinu smaragdno zelene boje s dubokim dekolteom.

Svojim je stajlingom plijenila poglede i u crkvi u na zabavi.

Hvalili su je kako dobro izgleda, a bilo je i onih koji su smatrali da je uspjela zasjeniti i samu mladu..

Princ Hari iz svečane vojne odore uskočio je u crno odijelo.

Insistirao je da kuvari pripreme sendviče od slanine i kobasica i sladoled kako gosti ne bi ogladnjeli usred noći.

Sa zabave je otišao u tri ujutro i to bez leptir kravate s kojom je došao.

Nije vozio sam, već je sa još nekoliko najupornijih "veseljaka" otišao minibusom.

Galerija

Bonus video: