Ubio trudnu ženu i tijelo pokazivao ocu putem web kamere

Marsu je zaprijetio i da će njegova 13-godišnja svastika doživjeti istu sudbinu kada dođe kući...
0 komentar(a)
mapa, ubistvo, Madrid, Foto: Google Maps
mapa, ubistvo, Madrid, Foto: Google Maps
Ažurirano: 05.04.2011. 18:51h

Španska policija je uhapsila jednog Rumuna koji je navodno zadavio svoju trudnu suprugu pred trogodišnjom kćerkom i zatim njeno tijelo pokazivao putem kamere svom ocu koji je u Rumuniji.

Daily Telegraph piše da je policija uhapsila Dorela Marsu (21) nakon što su dobili upozorenje rumunskih kolega. Njih je o slučaju obavijestio otac ubice, nakon što ga je Dorela obavijestio o namjeri da ubije 13-godišnju sestru svoje supruge.

Marsu je na chatu ocu ispričao da je zadavio suprugu i potom mu beživotno tijelo supruge pokazao putem web kamere. Potom je, prema navodima policije, zaprijetio i da će njegova 13-godišnja svastika doživjeti istu sudbinu kada dođe kući.

Žrtvina sestra je došla u stan u predgrađu Madrida, gdje se u ponedjeljak desilo ubistvo, nedugo nakon što je policija, po dojavi kolega iz Ruminije, stigla i uhapsila Marsu. Ona je nepovrijeđena.

Nesretna pokojnica imala je 19 godina i bila je u petom mjesecu trudnoće. Španski mediji su izvijestili da je svađa među bračnim partnerima izbila nakon što je žena rekla da želi da ga napusti, te da dijete koje nosi nije njegovo.

U policiji nisu potvrdili te navode, ali su kazali da će svi motivi ubistva biti razmotreni.

"Uništena sam. Ne znam šta da radim i kako da počnem život ispočetka", prenosi El Mundo izjavu žrtvine majke Violete. Ona je dodala da je njen zet nedavno našao posao, ali da u ponedjeljak nije otišao da radi.

Marcu nema dosije u policiji.

Bonus video: