Djevojčica(12) se porodila na ekskurziji

Djevojčica iz Groningena bila je na jednodnevnom izletu sa razredom kada je osjetila jake bolove u stomaku, piše londonski "Telegraf".
0 komentar(a)
beba, Foto: Shutterstock
beba, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 30.03.2011. 11:03h

Jedna 12-godišnja djevojčica iz Holandije porodila se tokom školske ekskurzije, saopštila je holandska zdravstvena služba, a prenosi Beta.

"Djevojčica i njeni roditelji nisu znali da je trudna, a nije bilo ni spoljnih znakova trudnoće", izjavio je portparol zdravstvene službe, dodajući da se ne zna u kom je mjesecu trudnoće djevojčica bila.

Djevojčica, za koju se jedino zna da je iz Groningena, na sjeveru Holandije, bila je na jednodnevnom izletu sa razredom kada je osjetila jake bolove u stomaku, piše londonski "Telegraf".

Nastavnik je pozvao hitnu pomoć, a kada su ambulantna kola stigla, djevojčica je već uveliko počela da se porađa, pa su je uveli u obližnju zgradu, gdje je na svijet donijela bebu.

Maloljetna majka i beba su potom prebačene u bolnicu u Groningenu, gdje se još uvijek nalaze, kazao je portparol zdravstvene službe, dodajući da se obije osećaju dobro

Bonus video: