Berluskonijeva "prva" maloljetnica tužila Rubi

Plavokosa Noemi Leticija rekla je da će tužiti Rubi nakon što je ova izjavila da je Letiija spavala sa Berluskonijem.
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.03.2011. 08:58h

Učesnice zabava koje je u svojoj vili priređivao italijanski premijer Silvio Berluskoni (74) često su se svađale, ali sada je prvi put jedna bunga-bunga devojka odlučila da tuži svoju konkurentkinju.

Riječ je o plavokosoj Noemi Leticiji (19) iz Napulja, prvoj maloljetnici koja je primjećena u društvu italijanskog premijera Berluskonija (74), što je 2009. godine doprinijelo raspadu njegovog drugog braka sa Veronikom Lario (54).

Premijer je učestvovao na proslavi Noeminog 18. rođendana, a ona ga je zvala “taticom”, prenosi Blic.

Prema zvaničnoj verziji, njih dvoje je povezivalo samo bezazleno prijateljstvo, ali su se uvijek iznova mogle čuti glasine da je među njima postojalo nešto više.

Osamanestogodišnja marokanska trbušna plesačica Rubi, koja se nalazi u središtu skandala u vezi sa mogućom zloupotrebom položaja italijanskog premijera i prostitucijom sa maloljetnicama, izjavila je na Operskom balu u Beču da je “Noemi imala seks sa Berluskonijem”.

U intervjuu časopisu “Diva e dona” Noemi je na to odgovorila sljedećim riječima: “Uopšte ne poznajem tu djevojku. Nisam ni znala da postoji dok nije progovorila o meni”, rekla je ona.

“Laž je da sam imala seksualne odnose sa Berluskonijem, poslednja laž u seriji laži. E, sada mi je dosta, zato sam je tužila. O svemu tome sada vode računa moji advokati kako bi zaštitili moje ime.”

Ona je dodala da je na žurke dolazila uvijek u pratnji roditelja i da od premijera nije dobila ni centa.

Istraga je, međutim, pokazala da je je Noemina majka od Berluskonija dobila 20.000 evra, ali nije poznato za koju uslugu.

Prema podacima državnog tužilaštva, premijer Berluskoni je 2010. potrošio 34 miliona evra na žene, advokate, kuće i poklone.

Samo za kupovinu kravata potrošio je 120.000 evra.

Bonus video: