Berluskoni: Rubi nije bila maloljetna, već kasno upisana u knjigu rođenih

Italijanski premijer je pored sumnje da je imao seksualni odnos sa maloletnicom, optužen i da je zloupotrijebio službeni položaj time što je urgirao njeno oslobađanje iz pritvora.
65 pregleda 0 komentar(a)
Rubi, Foto: Beta/AP
Rubi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.03.2011. 16:22h

Silvio Berluskoni, premijer Italije, tvrdi da marokanska "egzotična plesačica" Rubi nije bila maljoletna kada je na Dan zaljubljenih 2010. učestvovala na njegovoj "bunga bunga" zabavi, odnosno da su roditelji sa dvije godine zakašnjenja upisali Rubi u knjigu rođenih.

Italijansko tužilaštvo tvrdi da je uvjereno da su podaci o tome da je Karima el Mahrug, poznatija kao Rubi, rođena 1. novembra 1992. godine tačni , a premijerovu izjavu ocijenjuje smiješnom.

"Ako odbrana ozbiljno računa na tu priču, to znači da počinju da shvataju da su u ozbiljnom problemu", rekao je je jedan od istražitelja za rimsku "Republiku", list tradicionalno nenaklonjen Berluskoniju.

Rubi želi da pobjegne od javnosti

Muhamed el Mahrug, otac mlade starlete, poručio je za "Korijere dela sera" da Berluskonijeve tvrdnje nisu tačne i najavio je da će potražiti pomoć advokata.

Rubi je imala 12 godina kada je pobjegla iz doma Mahrugovih koji su se kao emigranti doselili na Siciliju.

Italijanski premijer je pored sumnje da je imao seksualni odnos sa maloljetnicom, optužen i da je zloupotrijebio službeni položaj time što je urgirao njeno oslobađanje iz policijske stanice u Milanu nakon što je Rubi uhvaćena u krađi. U oba slučaja Berluskoniju prijeti zatvorska kazna.

Dan kojem je premijer došao do podataka za koje smatra da će ga osloboditi prve optužbe, Rubi je provela u Beču gde je sinoć bila pratilja na balu Riharda Lugnera, 78-godišnjeg austrijskog milionera.

Ona je u intervjuu za list "Osterajh" izjavila da joj navodno smeta medijska pažnja, pa zato želi da nakon završetka procesa Berluskoniju ode negdje gde niko neće u nju da upire prstom i otpočne novi život.

Rubi želi da sa vjerenikom Lukom Risom, 41-godišnjim vlasnikom restorana i diskoteke, emigrira u Meksiko.

Njih dvoje bi trebalo da se vjenčaju 17. marta u Đenovi.

Bonus video: