Ubio trudnu djevojku kad je saznao da će morati da plaća alimentaciju

Ubica je trenutno i zatvoru. Mnogo predlažu da mu se sudi za dvostruko ubistvo, no to nije moguće, kažu nadležni, jer dijete još nije rođeno
52 pregleda 0 komentar(a)
Zorica H., Foto: Web
Zorica H., Foto: Web
Ažurirano: 24.02.2011. 18:49h

Turčin Harun A. (18) iz njemačkog Erdinga, nakon nekoliko sati ispitivanja, priznao je policiji da je ubio svoju bivšu djevojku Zoricu H. (21) porijeklom iz Bosne.

Harun je kuhinjskim nožem sto puta ubo Zoricu, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće. Prema pisanju njemačkog Bilda Harun je Zoricu ubio jer nije mogao da se pomiri sa činjenicom da će plaćati alimenatciju za svoju ćerku.

Zoricu, koju su prijatelji zvali "Zozo", opisuju kao zabavnu i djevojku koja je voljela flert. Nakon srednje škole, Zorica je radila u trgovini, kafićima i diskotekama. Prije godinu je upoznala Haruna i među njima se rodila stravstvena ljubav. Nakon što je Zorica ostala u drugom stanju, par se rastao.

Zorica je Haruna pozvala i rekla mu da će morati da plaća alimentaciju, jer je otac djeteta. Mladić to nije mogao da prihvati i ubio je bivšu djevojku, koja je trebalo da rodi krajem marta.

Ubica je trenutno i zatvoru. Mnogo predlažu da mu se sudi za dvostruko ubistvo, no to nije moguće, kažu nadležni, jer dijete još nije rođeno.

Bonus video: