Rubi imala polne odnose i sa Ronaldom? Fudbaler sve negira

To su laži, ne poznajem djevojku, nikad ju nisam sreo, niti sam ikada bio na sastanku sa njom, kaže Ronaldo
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.02.2011. 11:59h

Prostitutka Rubi (18), koja se našla u centru seks skandala sa italijanskim premijerom, tvrdi da je imala polni odnos i sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom, nakon susreta u noćnom klubu.

Karima El Mahroug je tužiocima koji vode slučaj Berluskoni rekla da je Ronalda upoznala u noćnom klubu.

Tvrdi da je fudbaler znao da je maloljetna, ali da su njih dvoje uprkos tome imaju seksualne odnose u jednom milanskom hotelu, u januaru prošle godine.

Ronaldo je za noć sa Rubi platio 4.000 eura, i iskrao se iz sobe. Rubi je to pogodilo, pa ga je, navodno, pri sljedećem susretu, polila šampanjcem.

Vijest o tome su prve objavile novine italijanskog premijera, ali je fudbaler, kako piše Sun, negirao optužbe.

“To su laži, ne poznajem djevojku, nikad ju nisam sreo, niti sam ikada bio na sastanku sa njom. Između decembra 2009. i juna 2010. nisam bio u Milanu nijednom. To je lako dokazati”, rekao je Ronaldo, te dodao da je žrtva prljavog i lažnog izvještaanja.

“Neću imati razumijevanja prema onima koji moje ime pominju u takvim prljavim pričama, i onima koji nemaju poštovanja prema tuđem dostojanstvu“, navodi se u Ronaldovom saopštenju objavljenom na internet stranici GestiFute.

Silvio Berluskoni je optužen da je na svojim zabavama imao seksualne odnose sa Rubi, koja je tada bila maloljetna. Kasnije je iskoristio svoj položaj da djevojku izvuče iz zatvora.

Suđenje Berluskoniju je zakazano za april. On negira sve optužbe.

Bonus video: