Sa pastorkom ima sedmoro djece

Zločini su navodno počinjeni u porodičnoj kući u Fluteršnu, mjestu na zapadu Njemačke u kome žvi oko 750 stanovnika
55 pregleda 0 komentar(a)
Detlef, Foto: Spiegel.de
Detlef, Foto: Spiegel.de
Ažurirano: 15.02.2011. 20:06h

Jedan Njemac je priznao očinstvo nad sedmoro djece, koju je dobio sa svojom pastorkom, ali je odbacio optužbe da ju je više od dvije decenije seksualno zlostavljao, otkrio je na jučerašnjem suđenju njegov advokat.

Kako navodi Rojters, 48-godišnji muškarac, koga je sud identifikovao kao Detlefa S, je takođe otpužen za zlostavljanje svoje kćerke i pastorka, kao i za primoravanje obje kćerke na prostituciju.

Sudski proces, koji je nakon prošlonedjeljnog objavljivanja optužbi postao medijska senzacija, započeo je juče u Koblencu, na zapadu Njemačke.

Optuženi još nije uložio žalbu. Ukoliko bude proglašen krivim, suočiće se sa do 15 godina zatvora.

DNK testovi, koje su sproveli istražitelji, pokazali su da je on otac najmanje sedmoro djece koje je rodila njegova pastorka. Za još jedno dijete, kome je moguće on otac, se vjeruje da je umrlo nekoliko mjeseci nakon rođenja.

Ovi zločini su navodno počinjeni u porodičnoj kući u Fluteršnu, mjestu na zapadu Njemačke u kome žvi oko 750 stanovnika. Detlef S. se u policijskom pritvoru nalazi od avgusta, a vjeruje se da je pomenuto troje djece zlostavljao u periodu između 1987. i 2010. godine.

Pastorak Bjern B. je sa svojim sestrama podnio tužbu i pojavio se u sudu kako bi „im dao snage“, kazao je novinarima.

„Naravno da sam uplašen, ali sebi kažem da je on tamo gdje treba da bude“, kazao je Bjern B. „On mi ništa više ne može učiniti, ali se ipak veoma plašim“.

U njemačkim medijima se navodi da su pastorka i pastorak optuženog blizanci koji sada imaju po 28 godina, dok kćerka sada ima 18 i navodno je prva zlostavljana, već sa 12 godina.

Njemački mediji su Detlefa S. nazvali „njemačkim Friclom“, alaudirajući na Austrijanca koji je kidnapovao i zatočio svoju ćerku i sa njom imao sedmoro djece. Fritzl je 2009. godine osuđen na doživotnu robiju.

Bonus video: