Berluskoni negirao da je plaćao seks mladoj Marokanki

\\"Apsurdno je i pomisliti da bih ja plaćao za seks. To nisam napravio nikada u životu i smatram da bi to za mene bilo degradirajuće\\" rekao je Berluskoni.
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.01.2011. 18:11h

Premijer Italije Silvio Berluskoni odbacio je optužbe da je platio za seks sa 17-godišnjom plesačicom Karimom El Mahroug.

Kontroverzni predsjednik Vlade Italije zvanično je pod istragom zbog navodnih seksualnih odnosa sa marokanskom prostitutkom.

Video poruka kojom se Berluskoni obraća naciji prikazana je na italijanskoj državnoj televizi

"Apsurdno je i pomisliti da bih ja plaćao za seks. To nisam napravio nikada u životu i smatram da bi to za mene bilo degradirajuće" rekao je Berluskoni.

Poslije razvoda našao srodnu dušu

Premijer Italije je saopštio da od kada se razveo od supruge ima stalnu vezu.

"U vezi sam sa jednom osobom koja mi je jako draga, iako to nisam želio do sada da spominjem kako je ne bi izlagao medijskoj pažnji. Ta je osoba bila sa mnom na spornoj zabavi i nikad ne bi dozvolila da se dogode stvari koje su novinari izmislili", rekao je Berluskoni, a prenosi BBC.

Berluskoni je rekao da se istražitelji u najnovijoj aferi koja se veže za njegovo ime ponašaju neprihvatljivo

Advokati premijera Italije odbacili su sve optužbe nazivajući ih neosnovanim i apsurdnim.

Berluskoni se tereti da je iskoristio svoj uticaj kako bi 17-godišnja El Mahroug po hitnom postupku bila izvedena iz zatvora.

Berluskoni je priznaje da je zvao policiju i založio se Marokanku umjetničkog imena Rubi, ali tvrdi da je to napravio iz samilosti i da nije prekršio zakon.

Bonus video: