Izborni štab: Putinu sada odriješene ruke za dalje odluke

"Mi smo očekivali pobjedu, ali je ovo zaista jaka pobjeda, i rezultat radova svih naših štabova. I, naravno, konsolidovani odgovor na pritisak na Rusiju", izjavila je za agenciju Interfaks kopredsjednica Putinovog izbornog štaba Elena Šmeljeva
52 pregleda 0 komentar(a)
Vladimir Putin, Foto: Reuters
Vladimir Putin, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.03.2018. 20:27h

Izborni štab predsjednika Rusije Vladimira Putina smatra da prvi rezultati glasanja na predsjedničkim izborima govore o "značajnoj pobjedi", ocijenjujući da je to konsolidovani odgovor na spoljašnji pritisak na Rusiju.

"Mi smo očekivali pobjedu, ali je ovo zaista jaka pobjeda, i rezultat radova svih naših štabova. I, naravno, konsolidovani odgovor na pritisak na Rusiju", izjavila je za agenciju Interfaks kopredsjednica Putinovog izbornog štaba Elena Šmeljeva.

Po njenim riječima, postoji "nepravda" u odnosu na Rusiju, koja jača. "To je naš zajednički odgovor", dodala je Šmeljeva.

Ona je ocijenila i da Putinu rezultati izborima, na kojima je na osnovu više od 30 odsto prebrojanih glasova dobio više od 70 odsto glasova, daju "odriješene ruke za dalje odluke".

Bonus video: