FAVORIT ZA PREMIJERA VELIKE BRITANIJE

Policija u domu Borisa Džonsona zbog prijavljene bučne svađe

"Policija je otišla na lice mjesta i razgovarala sa svim stanarima koji su bili dobro. Policajci nisu primijetili nikakav prekršaj niti neki razlog za zabrinutost, tako da nisu imali razloga da intervenišu", saopštila je policija
1574 pregleda 0 komentar(a)
Boris Džonson, Foto: Reuters
Boris Džonson, Foto: Reuters

Londonska policija posjetila je u petak dom Borisa Džonsona, favorita u trci za mjesto britanskog premijera, nakon što je dobila poziv od susjeda zbog bučne svađe, prenio je britanski list Gardijan.

Susjed je pozvao policiju u noći između četvrtka i petka nakon što je čuo žestoku svađu praćenu kricima i lupanjem vratima u domu Borisa Džonsona i njegove partnerke Keri Sajmonds u južnom dijelu Londona.

Iz stana se, prema navodima susjeda, čuo glas Keri Sajmonds koja ja vikala "Izlazi iz mog stana", prenio je Gardijan.

Londonska policija potvrdila je Frans presu da je dobila telefonski poziv osobe koja je bila zabrinuta za bezbjednost svoje susjetkinje.

"Policija je otišla na lice mjesta i razgovarala sa svim stanarima koji su bili dobro. Policajci nisu primijetili nikakav prekršaj niti neki razlog za zabrinutost, tako da nisu imali razloga da intervenišu", dodala je policija.

Susjed koji je iz svog stana čuo svađu, rekao je Gardijanu da je tri puta pokucao na vrata stana Borisa Džonsona ali mu niko nije otvorio.

Rekao je da je čuo veoma jake krike i lupanje vratima.

Džonson, zagovornik istupanja Velike Britanije iz članstva u Evropskoj unije, boriće se za mjesto lidera vladajuće Konzervativne stranke zajedno sa šefom diplomatije Džeremijerm Hantom.

Oko 160.000 članova stranke do kraja jula će izabrati novog lidera koji će ujedno biti i premijer Velike Britanije.

Preporučujemo za Vas