LISTA KANDIDATA DO KRAJA MJESECA

U Putinovom predizbornom štabu svi su volonteri

Alekandar Rumjancev je rekao da će lista ovlašćenih predstavnika kandidata za predsjednika Vladimira Putina biti u potpunosti spremna do kraja mjeseca
2 komentar(a)
Vladimir Putin, Foto: Reuters
Vladimir Putin, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.01.2018. 17:19h

Predsjedavajući predizbornog štaba Vladimira Putina na predstojećim predsjedničkim izborima zakazanim za mart radiće volonterski, javila je ruska agencija Tas.

„Kao i drugi članovi Putinovog predizbornog štaba i predsjedavaći će raditi na dobrovoljnoj osnovi“, rekao je na konferenciji za novinare portparol Štaba Andrej Kondrašov, prenosi B92.

On je saopštio da su za predsjedavajuće predizbornog štaba Vladimira Putina izabrani direktorka Centra za nadarenu djecu „Sirijus“ Elena Šmeleva, generalni direktor „Kamaza“ Sergej Kogogin i generalni direktor Centra „Dmitrija Rogačeva“ Aleksandar Rumjancev

Alekandar Rumjancev je rekao da će lista ovlašćenih predstavnika kandidata za predsjednika Vladimira Putina biti u potpunosti spremna do kraja mjeseca.

Predsjednički izbori u Rusiji biće održani 18. marta, a aktuelni predsjednik Rusije Vladimir Putin će na izborima biti samostalni kandidat.