Pariz: Naoružani kalašnjikovima provalili u prodavnicu Šanela i ukrali robu vrijednu više miliona eura

Četiri provalnika, koji su nosili kacige i bili maskirani u crno od glave do pete, snimljeni su kako izlaze iz Šanelove prodavnice satova i finog nakita u modernoj trgovačkoj ulici u centru Pariza

13698 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Screenshot Twitter @LeBarbologue
Foto: Screenshot Twitter @LeBarbologue

Provalnici naoružani kalašnjikovima provalili su u srijedu u prodavnicu luksuznog brenda Šanel u Parizu i odnijeli robu vrijednu više miliona eura, prenosi N1 Srbija.

Ukradena je roba procijenjena na milione eura, a krađu je snimila kamera. Zanimljivo je da se opljačkana prodavnica nalazi samo nekoliko koraka od Ministarstva pravde, saopštila je francuska policija.

Četiri provalnika, koji su nosili kacige i bili maskirani u crno od glave do pete, snimljeni su kako izlaze iz Šanelove prodavnice satova i finog nakita u modernoj trgovačkoj ulici u centru Pariza. Pobjegli su na dva motora, a najmanje jedan od njih bio je naoružan automatskom puškom AK-47.

Lopovi su mirno napustili radnju s punim torbama, bez obzira na prolaznike i saobraćaj. Snimak pljačke koji se pojavio na društvenim mrežama napravio je upravo neko od prolaznika, koji su s druge strane ulice posmatrali pljačku.

Prodavnica je nakon pljačke privremeno zatvorena, a tužilaštvo je otvorilo istragu.

Bonus video: