Kejt Midlton - jedna od najpopularnija ličnosti britanske monarhije

Kejt uživa popularnost kod 68 odsto Britanaca i popularnija je od supruga Vilijama kojeg podržava 66 odsto stanovništva. Njih dvoje imaju troje djece, Džordža od devet godina, Šarlot koja ima sedam godina i Luisa od četiri godine

7442 pregleda 5 komentar(a)
Kejt Midlton, Foto: Shutterstock
Kejt Midlton, Foto: Shutterstock

Supruga britanskog princa Vilijama, Kejt Midlton, nova princeza od Velsa, tokom godina postala je jedna od ključnih figura britanske monarhije i jedna od najpopularnijih članova kraljevske porodice.

Vitka i samouvjerena, sa tamnom kosom do ramena i elegantnom odjećom, Kejt (40), kojoj je novi kralj Čarls Treći u petak dao titulu princeze od Velsa, obavlja svoje kraljevske dužnosti sa besprekornom gracioznošću, i prikazuje se kao moderna i pažljiva majka troje djece.

Britanski mediji je vide kao uzornog člana monarhije i u potpunoj je suprotnosti sa Megan Markl, suprugom Harija, mlađeg brata Vilijama.

Par, koji ima zahladnjele odnose sa ostatkom kraljevske porodice, sada živi u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

Novi princ i princeza od Velsa su najpopularniji iz klana Vindzor.

Kejt uživa popularnost kod 68 odsto Britanaca i popularnija je od supruga Vilijama kojeg podržava 66 odsto stanovništva. Njih dvoje imaju troje djece, Džordža od devet godina, Šarlot koja ima sedam godina i Luisa od četiri godine.

Za Kejt se kaže da probleme prima mirno i da sve tenzije prima sa rezervom koja se graniči sa stoicizmom.

Princeza, koja se udala za Vilijama 2011. godine, tokom godina se nametnula kao stub monarhije u cilju da povrati dobru sliku kraljevske porodice, poslije serije skandala među kojima je razvod Čarlsa i princeze Dajane.

Mediji su ranije prenijeli da je Kejt čak imala direktnu telefonskom liniju sa preminulom kraljicom Elizabetom Drugom.

Mnogi Britanci smatraju da su Vilijam i Kejt, ogledalo Elizabete i njenog supruga Filipa.

Bonus video: