Muškarac uhapšen u Njemačkoj nakon što je tijelo njegove kćerke nađeno u kanalu

Istražitelji vjeruju da je on zatvorio djevojčicu u podrum stambene zgrade na nekoliko dana, vjerovatno kao "vaspitnu mjeru"

15872 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Njemačkoj uhapsila je muškarca nakon što je njegova trogodišnja kćerka umrla pošto je navodno bila zaključana u podrumu i njeno tijelo bačeno u kanal, saopštila je danas lokalna policija.

Njemački državljanin je stigao u policijsku stanicu u gradu Dinslakenu, koji se nalazi u saveznoj državi Sjeverna Rajna-Vestfalija i rekao policajcima da je njegova kćerka umrla i da je potom bacio njeno tijelo koje je prethodno opteretio tegovima u kanal u Oberhausenu, navodi se u saopštenju policije i tužilaštva.

Istražitelji vjeruju da je on zatvorio djevojčicu u podrum stambene zgrade na nekoliko dana, vjerovatno kao "vaspitnu mjeru". Snabdijevao ju je hranom i pićem i više puta je provjeravao.

Kada je provjerio prošle nedjelje, bila je mrtva, navodi se u saopštenju. Najvjerovatnije je te večeri bacio njeno tijelo u kanal.

Ronioci su pronašli tijelo djevojčice u petak i izvršena je autopsija.

Otac se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede i lišen je slobode sa smrtnim ishodom. Policija i tužioci naveli su da on još nije rekao šta se tačno dogodilo.

Bonus video: